Idag hadde vi mot-timer med Gisle, og han fortalte en veldig rørende historie som jeg akkurat fant på nettet og tenkte jeg skulle dele den med dere :) Er kopiert fra google.

"En liten jente var veldig syk på sykehuset, og hadde en veldig skjelden blodsykdom. Hun trengte en blodtype som var helt lik hennes, men de fant det ikke. De prøvde med hele familien men ingen hadde den samme blodtypen. De på sykehuset lurte på om hun hadde noen søsken. Det hadde hun. De trodde det var veldig stor sansynlighet for at det ville passe. De tok blodprøver på den lille gutten, og den passet. Doktoren og mammaen satte seg ned for å snakke med gutten og forklarte at det å få hans blod kunne redde søsteren. Den lille gutten ventet en liten stund og spurte om han kunne tenke litt på det. Det var ikke den reaksjonen doktoren eller moren hadde forventet men de var enige. Den neste dagen sa gutten at han ville gi blode til søsteren. Han sa han var for gald i henne, og at hun ikke kunne dø. Det skjedde fort fordi søsteren ble sykere og sykere. Så den lille gutten skulle forstå hva som skjedde, palserte de gutten ved søsteren og de begynte. Fort, begynte jenten å lyse opp igjenn, og alle smilte og var glade. Den lille gutten sa til doktoren: hvor lang til vill det ta før jeg dør? Dere ser, den lille gutten trodde han gidde søsteren alt blodet sitt, og at han gidde sitt egent liv til henne, og det var derfor han tok litt tid til å tenke over det". 


Meningen var jo da at den lille gutten ville ofre livet sitt for søsteren sin, som er et stort tegn på hvor glad han er i henne!

Q; hva synes du om historien ?


  1 kommentarer på "Rørende!"

- Daniela
Har hørt den før, fikk litt tårer hihih :_
12.06.2012, 14:50 URL: http://babypanda.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Heisann søtiser! Jeg er en jente på 14 som bor på bondelandet i en kommune som heter Sveio. Jeg blogger mest når jeg er i "blogghumør" så det kommer ikke innlegg hvær eneste dag. Håper dere liker bloggen!

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits