Jeg har hatt sykt lyst på en KUL shorts, så prøvde å lage en selv:

 

Bukse, klippet om til shorts. La den i kolrinting, så den er litt flekkete.. ops

"Nagler" og superlim

Limte naglene der lommen er.

Ferdig! Skrev litt på rompa med kulepenn å sånn.

Q; likte du shortsen?

Q; har du prøvd dette?
Okei, så vil først si tusen takk for de positive kommentarene på det siste innlegget! Så igår var Teen choice awards, men hadde ikke kanalen og på sånn liveting hakka det, så skal se det nå. Justin var nominert for 8 stykker! (bare så dere hvet det) Syykt. 

Gidder ikke ha med flere bilder.. men viss dere vill se det kan dere se det her: http://bibses.blogg.no/

Q: Så du teen choice? 
okei, har ikke blogget om dette før, men en gang må bli den første. Selvtillit er vell noe de fleste har slitt med eller sliter med. Har ikke noe god selvtillit jeg heller å det har jeg vell heller hatt. Har aldri syntes noe spessielt om meg selv. Det folk sier påvirker det jo, og mange hører veldig positive ting om seg selv, men også negative. Jeg synes at folk ikke burde presse andre til og være mer som andre, så hadde det ikke hvert er problem, men slik er det dessverre ikke. Folk skal kunne leve sitt eget liv uten at noen skal kommentere det, eller prøve å påvike deg til å leve på noen annen måte. En skal ikke ta til seg det negative en hører om seg selv, fordi de som sier det ikke har noe bedre å gjøre enn å ødelege. Ta til deg de bra og positive tingene folk sier til deg, å tenk på det når noen sier noe negativt. Noe jeg hører fra folk er "å hu er stygg" eller "hun er for feit", men tingen er at jeg driter i hva folk mener om meg. Jeg lever livet mitt slik jeg vil, jeg er usunn, å kler meg slik jeg vill. Er en av de tingene jeg faktisk liker med meg selv, å det er at jeg ikke bryr meg. Jeg mener at folk er forskjellige, og ingen er perfekte men perfekte på sin egen måte. Det folk sier om meg, gir jeg blaffen i, fordi jeg vet jeg har gode venner som er der for meg uansett! Jeg har ikke noe god selvtillit meg bry meg rett og slett ikke. 
Idag reiser jeg endelig! Som dere sikkert ikke hvet, siden jeg er såå sykt dårlig til å blogge fortiden, er dette første gangen jeg skal fly. Dere tenker sikker wtf nå, men det er sant. Gruer meg sykt til å fly! Har hørt at en får dotter i ørene av å fly, som jeg HATER! Klarer det bare ikke, kommer til å hoppe ut. Er mange som reiser dit i år, to fra skolen å naboene våre, haha. Flyet går ikke før klokken 4 så rekker kanskje å blogge før det. 

Kofferten min, som jeg fant ut av at var veldig lite i.. Men skal shoppe mye, så håper jeg får alt med hjem igjen!

Q; hvor skal du på ferie?

Q; når reiser du?
Believe cd'n til Justin Bieber!! Pappa bare gidde den til meg uten noen grunn. Å fikk plakat med! Ble i ekstase, så det var Justin Bieber på fult da vi skulle hjem fra Siren idag. Kommer et innleg senere i kveld også.

Q: liker du Justin Bieber?

Q; har du cd'n?
Har sykt lyst på rosa av disse! Er ikke sikker på hvorfor, men satt og snakket med Vegard om det helt random. Er sykt dyrt da, men de er vist veldig bra sier folk. 

Q; har du disse?

Q; hvilken farge ville du valgt?
Var i byen idag med Siren, så her kommer innkjøpene:


//Parfyme fra Lindex


//Skjorte fra H&M


//Genser fra Bikbok


//T-skjorte fra Gina Tricot


//Sommerkjole fra Gina Tricot


//To shortser fra Veromoda

Såå til slutt! Jeg har hatt lyst på en hettegenser uten armer lenge nå, men har ikke funnet det, så kreativiteten kom til mitt sinn, og slik ble det:

Før:Etter:


haha, klippet den litt mer, så den så litt bedre ut!

Q; hva synes du om innkjøpene?
Idag har hele klassen vår gått tur til dreng. Kan tenke dere selv hvordan det gikk. Neida, litt klaging fikk oss til toppen!Så gikk vi ned til stranden å grillet.
Q: har du gått til Dreng før?

Q; likte du bildene?
♥♥
Idag hadde vi mot-timer med Gisle, og han fortalte en veldig rørende historie som jeg akkurat fant på nettet og tenkte jeg skulle dele den med dere :) Er kopiert fra google.

"En liten jente var veldig syk på sykehuset, og hadde en veldig skjelden blodsykdom. Hun trengte en blodtype som var helt lik hennes, men de fant det ikke. De prøvde med hele familien men ingen hadde den samme blodtypen. De på sykehuset lurte på om hun hadde noen søsken. Det hadde hun. De trodde det var veldig stor sansynlighet for at det ville passe. De tok blodprøver på den lille gutten, og den passet. Doktoren og mammaen satte seg ned for å snakke med gutten og forklarte at det å få hans blod kunne redde søsteren. Den lille gutten ventet en liten stund og spurte om han kunne tenke litt på det. Det var ikke den reaksjonen doktoren eller moren hadde forventet men de var enige. Den neste dagen sa gutten at han ville gi blode til søsteren. Han sa han var for gald i henne, og at hun ikke kunne dø. Det skjedde fort fordi søsteren ble sykere og sykere. Så den lille gutten skulle forstå hva som skjedde, palserte de gutten ved søsteren og de begynte. Fort, begynte jenten å lyse opp igjenn, og alle smilte og var glade. Den lille gutten sa til doktoren: hvor lang til vill det ta før jeg dør? Dere ser, den lille gutten trodde han gidde søsteren alt blodet sitt, og at han gidde sitt egent liv til henne, og det var derfor han tok litt tid til å tenke over det". 


Meningen var jo da at den lille gutten ville ofre livet sitt for søsteren sin, som er et stort tegn på hvor glad han er i henne!

Q; hva synes du om historien ?
Tenkte jeg skulle skrive litt om drømmer og håp i fremtiden! I min fremtid ser jeg for meg at jeg bor i Los Angeles i et utrolig stort hus, og er gift selvfølgelig. Men har jo ikke noe jeg vill bli, eller noe som jeg liker og gjøre som kunne hvert jobben min liksom. Har ikke brydd meg om skolen eller hvilke karakterer jeg får, for jeg tenker liksom at pappa fikser det som han alltid gjør. Men sånn er det jo ikke i vikeligheten. Man må prøve så hardt man kan for og få det man vill ha, eller komme dit en vill. Livet er ikke noe pappa kan fikse har jeg nå forstått! Jeg har jo ikke planlagt noe i min fremtid, mens venner av meg er helt sikkre på hvilke skoler de skal på og hele pakka. Sjønner ikke hvordan de klarer og planlegge så langt frem i tid! Alt jeg kan forsikkre meg om, er at jeg ikke skal gå på skole i Norge!

Tumblr_m5drwpptq51qjm9bpo1_500_large

 

Q; har du planer for din fremtid?
 Q; liker du krøller?

Bildene er tatt ifra en bok, som dere kanskje ser.

Q; likte du bildene ?

Q; har du vert på route 66 før ?

 
Heihei! Nå sitter jeg i sofaen og ser på konserten til Justin Bieber live på nyhetskanalen. Har aldrig vert så gira for å se på denne kanales, serriøst.. Sitter her og kan ikke vente! Synes folkene som er der er nok så syke for å være ærlig. De hyler jo bare det går noen ut på scenen.. Men skal ikke si at jeg hadde reagert på no annen måte viss det var meg som sto på første rad. Har vell følt med i rundt en time nå, sååå. Skulle gjerne vert der for å si det sånn!

iiiik! 

Vill også hilse til Birgitte jenta mi som er der nå!! <3
Som kanskje ALLE er klare over er en av verdens største tenåringsidoler, Justin Bieber i Norge nå. Sitter her å sjelver av å tenke på det, omg! Føler meg som en helt crazy fan, men hallo! Justin Bieber for helsike! Nå sitter jeg å ser på filmen never say never så jeg kan gråte litt mer av at jeg ikke får møte han. Missunner dere som skal til Oslo imorgen! 

Q; er du fan av Justin Bieber?

Q; skal du til Oslo for og se han ?
Heisann! Det blir ikke noe blogging i helga, skal på camping med Nina og familien hennes og der er det null data :( Men kommer til og blogge på søndag om hvordan det var.


Bilde fra konfirmasjonsdagen !

 

Q; liker du å campe?
Hehei ! Lenge siden sist, iknow. Men har akkurat speilreflekskamera så kommer til og blogge mye mer. For noen dager
siden var jeg, Siren, Angelica og Nina i byen å handlet for konfirmasjonspengene, ble ikke så mye, men koselig var det.


Bukse fra Vero moda - 300kr
Rosa topp fra Cubus - 179kr
Jakke fra H&M - 400kr
Armbånd fra Gina Tricot - tilbud til 12kr

Fikk nytt design idag av siren, og viss dere ser det, står det feil i headeren, men skal fikses. 

Q; Likte du innkjøpene?
her kommer noen kjappe fakta som kanskje er bra å vite:

- er veldig sta
- er avhenging av jersey shore
- synger rundtom to til tre timer hvær dag
- hater når folk står eller går forran meg når jeg sitter
- skal ha rosa moped når jeg blir 16!!
- hater når folk spør om jeg kan like profilbilde eller statusen deres
- elsker å gå i joggebukse
- er mørkredd
- har to ekte søsken og en halvbror
- har høydeskrekk
- er 1.64 høy!
- ler av nesten alt
-  hater å sminke meg

Ble litt mye, for de som gidde å lese..

Dip dyed håre mitt her en dag, sorry for dårlig bilde. Kan takke Elisabeth for det<3
Demi Lovato er et veldig stort forbilde for mange jenter i min alder, og eldre selvfølgelig! Hun har ikke bare et fint ansikt, men
også er hun veldig sterk. Hun har slitt med  anoreksia og bulimi, men er heldigvis over det. Hun er en veldig bra person, som
virkelig fortjener det hun har! 
heihei !

Idag farget jeg og Elisabeth håre vårt rosa. Det var bare spray for dere som sikkert
glor dumt ned i pcn. Å sånn btw tok vi bare luggen. På meg viste det veldig godt,
men Elisabeth har brunt hår så det viste ikke så godt på henne.

Elisabeth:

Meg:

Nå er det helt stivt, så er egenklig ganske ekkelt.. Men utenom det, har jeg vell 
ikke noe mer og si enn god påske allesammen!

Q; hva synes du om fargen?

Q; skal du noe spess i påsken?
satte jeg og Nina barnevakt meg Alexander og Jone. Kjempe kos. Vi kom
i halv 9 tiden og der var det full krig! Vi så på slosskamp, fikk latter-
krampe delux og tok en runde meg "singstar" Nå er jeg hos Nina og hun 
tvinger meg til å hjelpe henne med å rydde romme hennes. 

Her kommer noen bilder fra igår( tatt med iphone)Normalt.. Skulle egenklig poste dette innlegget igår, men det gikk ikke ann å laste
opp bildene så.. 
Heihei! 
Skal kjøre til skolen om noen minutter, så her kommer en oppdatering. Vi har
jo holdt på med vårprosjektet, så har ikke blogget mye. Igår var premiæren,
og det gikk for så vidt greit. Idag skal vi ha for førde, og to i kveld, så gruer meg.

 
Jeffrey Campbell sko! er syyt fine, vill jo ikke ha dem i rosa med det første, men de var så sjønne 
at jeg måtte bare legge det ut. Skal kanskje kjøpe når jeg skal t Hellas i sommer, kanskje de har
noen som ikke er så dyre der:)

Vill helst ha dem i svart da, så dette bilde var vell litt bedre!

Q; hva synes du om skoene?

Q; hvilken farge vill du hatt?
Aaaau! har sykt vondt nå, å det er faktisk verre enn slik det ser ut på bildet! Er helt
lilla og blå, og det er låret viss noen lurte på det ;)

Historien:
Jeg og Elisabeth chilla å så på når guttene spilte volleyball, så fant vi ut at vi skulle
"sloss" Så dytta hun meg rett i en stål-stang ting, og så fikk jeg ett blått lår i noen
 uker fremover. Jeg slo henne selvfølgelig tilbake så det er ikke baaare hennes
feil :) 
heisann!

Imorgen skal vi på gudstjeneste klokken 10, så vi fant ut at Nina kunne 
ligge her. Vi øvde idag i to timer, og natt til idag sov jeg hos Nina. Nå
vi akkurat sett  breaking dawn part 1. Utrolig bra! Nå skal vi legge oss, 
så kommer sikkert ett innlegg imorgen også :)

Veeeldig bra, anbefales! Så den faktisk på kino også, men man 
må jo bare se twilight filmene om og om igjenn.

Q: har du sett breaking dawn ?

Idag fyller jo Justin Bieber 18 hele år! Jeg vet jeg ikke har blogget på
en god stund, men skal komme inn i rutinen igjenn nå. Men uansett,
Justin Bieber. Har hvert stooor fan siden jeg først hørte one time. Han
er jo utrolig flink til og synge, og så er han jo veeeldig kjekk også.

Gratulerer med dagen Justin ♥

Q; liker du Justin Bieber?
Som mange kansje vet, så døde Whiney Houston natt til søndag. Ble helt
sjokket, hun ble jo bare 48 år. Hun kunne levd så mye lengre liksom, og
viss en tenker litt på det, er hun jo en av de største sangerene som har
vert. Hun har en av de mest fantastiske stemmene jeg har hørt, og er et
stort forbilde.

 

Hun vill alltid bli husket, og musikken hennes vill leve videre !
Heisann !

På Torsdag og Fredag var jeg og noen flere fra klassen min på Sola på 
MOT kurs. Utrolig gøy. Møtte sykt mange kjekke folk der, og fikk mange
nye venner. Vi lærte om ungdom med mot, og hadde gruppearbeid, 
framføring og alt. Det var folk fra Sveio, Førde, Tysvær og Frakkagjerd,
tror det var flere. Uansett, her kommer noen av bildene:

Sjønner ikke hvordan de klarte å bade, så sykt kaldt ut. Fikk frysninger av
og se på. Håper på og møte de utrolig kule folkene som var der igjenn. 

Q; likte du bildene ?
Hei, Nina titter innom en tur!
Tenkte og forteller dere noen random fakta om Emilie :))

- hun er veeeeldig hyper av seg

- skulle trodd hun var synsk

- hun er veldig følsom, men fremdeles en syyykt sterk person

-  hun elsker oboy 

- elsker '' we heart it ''

- facebook avhengig

- er en veldig masete person

- får latterkrampe syyyykt fort

- kan ikke ligge i ro, er helt jævlig å ligge i samme seng med henne

- hater skolen og lekser

- hun digger MIN mamma

- hun er drit treg, bruker liksom 20 min på gå fra klasserommet og ut

- forteller alltid det samme 10000 ganger

- har syke humørsvingninger, kan gå fra syk latterkrampe til forbanna

- elsker Justin Bieber og One Direction !

- hater og stå opp tidelig

- kan klage på noe jeg gjør, så gjør hun det samme etterpå

- sykt flink i volleyball

- har nydelig stemme

- klager på at jeg synger feil hele tiden

- hater og ta buss

- skulle tro hun gikk i 3.klasse enda

- trykker på ''hjem-knappen'' 120 ganger iløpet av hver innlogging på facebook

- hun har vert på Rihanna og Tinie Tempah konsert

- hun reiser til Tyskland hver sommer

- hun er yngre enn meg, fire måneder 

- er sykt bortsjemt, får alltid hva hun vill

- hun vill ha hull i tungen

- hun er dommer en et brød, men er ganske smart til tider

- hun sier '' eg dør'' hele tiden

- hun blir kalt ''millidott''

- hun hater lys, men er fortsatt mørkredd

Men fremmfor alt, elsker jeg deg. du e alltid her for meg, å du betyr uendligt mye for meg !<3 

håpe me snrt snakkes igjenn bloggen :-), sus Nina! 
Hallo ! Idag har jeg vert med Nina hjem. En utfordring som alltid. Vi har snakket og hørt på musikk meste av tiden. Mammaen hennes lagde akkurat smoothie til oss, digger henne. Men uansett, skulle jeg blogge om en genser jeg har utrolig lyst på!

 
En av disse ! Gaaad, i want ! Skal kansje bestille idag, viss pappa vill kjøpe til meg. haha, da jeg nevnte det, ledde han bare, men jeg skal ha !!!! Q; hva synes du om genserene?

Q; hva syes du genserene ?

Heisann søtiser! Jeg er en jente på 14 som bor på bondelandet i en kommune som heter Sveio. Jeg blogger mest når jeg er i "blogghumør" så det kommer ikke innlegg hvær eneste dag. Håper dere liker bloggen!

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits