Idag reiser jeg endelig! Som dere sikkert ikke hvet, siden jeg er såå sykt dårlig til å blogge fortiden, er dette første gangen jeg skal fly. Dere tenker sikker wtf nå, men det er sant. Gruer meg sykt til å fly! Har hørt at en får dotter i ørene av å fly, som jeg HATER! Klarer det bare ikke, kommer til å hoppe ut. Er mange som reiser dit i år, to fra skolen å naboene våre, haha. Flyet går ikke før klokken 4 så rekker kanskje å blogge før det. 

Kofferten min, som jeg fant ut av at var veldig lite i.. Men skal shoppe mye, så håper jeg får alt med hjem igjen!

Q; hvor skal du på ferie?

Q; når reiser du?
Believe cd'n til Justin Bieber!! Pappa bare gidde den til meg uten noen grunn. Å fikk plakat med! Ble i ekstase, så det var Justin Bieber på fult da vi skulle hjem fra Siren idag. Kommer et innleg senere i kveld også.

Q: liker du Justin Bieber?

Q; har du cd'n?
Har sykt lyst på rosa av disse! Er ikke sikker på hvorfor, men satt og snakket med Vegard om det helt random. Er sykt dyrt da, men de er vist veldig bra sier folk. 

Q; har du disse?

Q; hvilken farge ville du valgt?
Var i byen idag med Siren, så her kommer innkjøpene:


//Parfyme fra Lindex


//Skjorte fra H&M


//Genser fra Bikbok


//T-skjorte fra Gina Tricot


//Sommerkjole fra Gina Tricot


//To shortser fra Veromoda

Såå til slutt! Jeg har hatt lyst på en hettegenser uten armer lenge nå, men har ikke funnet det, så kreativiteten kom til mitt sinn, og slik ble det:

Før:Etter:


haha, klippet den litt mer, så den så litt bedre ut!

Q; hva synes du om innkjøpene?
Idag har hele klassen vår gått tur til dreng. Kan tenke dere selv hvordan det gikk. Neida, litt klaging fikk oss til toppen!Så gikk vi ned til stranden å grillet.
Q: har du gått til Dreng før?

Q; likte du bildene?
♥♥
Idag hadde vi mot-timer med Gisle, og han fortalte en veldig rørende historie som jeg akkurat fant på nettet og tenkte jeg skulle dele den med dere :) Er kopiert fra google.

"En liten jente var veldig syk på sykehuset, og hadde en veldig skjelden blodsykdom. Hun trengte en blodtype som var helt lik hennes, men de fant det ikke. De prøvde med hele familien men ingen hadde den samme blodtypen. De på sykehuset lurte på om hun hadde noen søsken. Det hadde hun. De trodde det var veldig stor sansynlighet for at det ville passe. De tok blodprøver på den lille gutten, og den passet. Doktoren og mammaen satte seg ned for å snakke med gutten og forklarte at det å få hans blod kunne redde søsteren. Den lille gutten ventet en liten stund og spurte om han kunne tenke litt på det. Det var ikke den reaksjonen doktoren eller moren hadde forventet men de var enige. Den neste dagen sa gutten at han ville gi blode til søsteren. Han sa han var for gald i henne, og at hun ikke kunne dø. Det skjedde fort fordi søsteren ble sykere og sykere. Så den lille gutten skulle forstå hva som skjedde, palserte de gutten ved søsteren og de begynte. Fort, begynte jenten å lyse opp igjenn, og alle smilte og var glade. Den lille gutten sa til doktoren: hvor lang til vill det ta før jeg dør? Dere ser, den lille gutten trodde han gidde søsteren alt blodet sitt, og at han gidde sitt egent liv til henne, og det var derfor han tok litt tid til å tenke over det". 


Meningen var jo da at den lille gutten ville ofre livet sitt for søsteren sin, som er et stort tegn på hvor glad han er i henne!

Q; hva synes du om historien ?
Tenkte jeg skulle skrive litt om drømmer og håp i fremtiden! I min fremtid ser jeg for meg at jeg bor i Los Angeles i et utrolig stort hus, og er gift selvfølgelig. Men har jo ikke noe jeg vill bli, eller noe som jeg liker og gjøre som kunne hvert jobben min liksom. Har ikke brydd meg om skolen eller hvilke karakterer jeg får, for jeg tenker liksom at pappa fikser det som han alltid gjør. Men sånn er det jo ikke i vikeligheten. Man må prøve så hardt man kan for og få det man vill ha, eller komme dit en vill. Livet er ikke noe pappa kan fikse har jeg nå forstått! Jeg har jo ikke planlagt noe i min fremtid, mens venner av meg er helt sikkre på hvilke skoler de skal på og hele pakka. Sjønner ikke hvordan de klarer og planlegge så langt frem i tid! Alt jeg kan forsikkre meg om, er at jeg ikke skal gå på skole i Norge!

Tumblr_m5drwpptq51qjm9bpo1_500_large

 

Q; har du planer for din fremtid?
 Q; liker du krøller?

Bildene er tatt ifra en bok, som dere kanskje ser.

Q; likte du bildene ?

Q; har du vert på route 66 før ?

 

Heisann søtiser! Jeg er en jente på 14 som bor på bondelandet i en kommune som heter Sveio. Jeg blogger mest når jeg er i "blogghumør" så det kommer ikke innlegg hvær eneste dag. Håper dere liker bloggen!

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits