Jeg har hatt sykt lyst på en KUL shorts, så prøvde å lage en selv:

 

Bukse, klippet om til shorts. La den i kolrinting, så den er litt flekkete.. ops

"Nagler" og superlim

Limte naglene der lommen er.

Ferdig! Skrev litt på rompa med kulepenn å sånn.

Q; likte du shortsen?

Q; har du prøvd dette?
Okei, så vil først si tusen takk for de positive kommentarene på det siste innlegget! Så igår var Teen choice awards, men hadde ikke kanalen og på sånn liveting hakka det, så skal se det nå. Justin var nominert for 8 stykker! (bare så dere hvet det) Syykt. 

Gidder ikke ha med flere bilder.. men viss dere vill se det kan dere se det her: http://bibses.blogg.no/

Q: Så du teen choice? 
okei, har ikke blogget om dette før, men en gang må bli den første. Selvtillit er vell noe de fleste har slitt med eller sliter med. Har ikke noe god selvtillit jeg heller å det har jeg vell heller hatt. Har aldri syntes noe spessielt om meg selv. Det folk sier påvirker det jo, og mange hører veldig positive ting om seg selv, men også negative. Jeg synes at folk ikke burde presse andre til og være mer som andre, så hadde det ikke hvert er problem, men slik er det dessverre ikke. Folk skal kunne leve sitt eget liv uten at noen skal kommentere det, eller prøve å påvike deg til å leve på noen annen måte. En skal ikke ta til seg det negative en hører om seg selv, fordi de som sier det ikke har noe bedre å gjøre enn å ødelege. Ta til deg de bra og positive tingene folk sier til deg, å tenk på det når noen sier noe negativt. Noe jeg hører fra folk er "å hu er stygg" eller "hun er for feit", men tingen er at jeg driter i hva folk mener om meg. Jeg lever livet mitt slik jeg vil, jeg er usunn, å kler meg slik jeg vill. Er en av de tingene jeg faktisk liker med meg selv, å det er at jeg ikke bryr meg. Jeg mener at folk er forskjellige, og ingen er perfekte men perfekte på sin egen måte. Det folk sier om meg, gir jeg blaffen i, fordi jeg vet jeg har gode venner som er der for meg uansett! Jeg har ikke noe god selvtillit meg bry meg rett og slett ikke. 

Heisann søtiser! Jeg er en jente på 14 som bor på bondelandet i en kommune som heter Sveio. Jeg blogger mest når jeg er i "blogghumør" så det kommer ikke innlegg hvær eneste dag. Håper dere liker bloggen!

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits