Heisann!

Lenge siden sist, i know, men har ikke hatt internett hos mormor og morfar, så har ikke kunnet gjøre noe med det..Men er hjemme nåå, så nå kommer jeg til og blogge mer :) Skal fortelle litt om dagen min såå.. Idag var jeg med Nina hjem, og hu drepte meg, helt serriøst, drepte meg! Hun kvelte meg under dynen og alt men skal ikke gå innpå det her (da blir hun politi annmeldt) 

Vi gikk på tensing og ble i sentrum etterpå. Var med noen folk, og kooooste oss! Har ikke noe mer å si egenklig, ville bare oppdatere litt :)  Har matte prøve imorgen, og kan ikke en dritt ! hjelp meg..   


Random bilde xD

Har ikke mer og si en snakkis imorgen, og det kommer ett innlegg om Angii søta imorgen, så vi snakkis!

-EMILIE ♥
Heeey!

Idag er jeg og Nina med Angelica hjem. Akkurat nå gjør de lekser mens jeg har fritids på pcn ;) 

Idag har vi vert på skolen og kjedet oss! omg,sress.. Men uansett, så hadde vi engelsk prøve og det gikk ivertfall ganske bra!  Men liksom.. jaaa.. jeg sa jo jeg skulle legge ut bilder fra filmkvelden så her kommer de:


Skummel film ;s


Guttane<3


Noen har fritids i tree ;_


Smarten <3

Det var det !

Kommer kansje ett innleg senere idag, men har ikke nett hos mormor sååå..

-EMILIE ♥
Hei !

Jeg får apsolutt ikke såve sååe, tenkte jeg kunne blogge litt. Som dere ser sier overskriften "on my own" og det betyr at jeg nå skal ha bloggen uten Juila, bare meg. Litt masse tull kan ødelegge masse.. Men skal ikke gå  mer innpå det her. Ville bare si det liksom. Og btw så skal vi ikke ha må gjørevideo. Blir ikke så lett når vi ikke er helt enige med hverandre. Men kommer kansje en senere da. Jeg kjeder meg veldig så jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive.. Eller jo! i går kveld var jeg på filmkveld hos Nina med Angelica, Simon, Susanne, Torbjørn, Jone og odd louis, beste folkene du kan finne ass! Vi så film og jeg og Nina var livredde for alle skremte oss.. Ble hentet i hal eleve tiden og spiste taco med tante, Maria og Daniel. Så har jeg grodd siden det ! Hjelp meg! hmm.. ehh.. pinlig stillhet.. Neida ! lol.. okei, jeg skal vere seriøs.. Men det går ikke ! Her kommer ivertfall noen random bilder:


savne d håre..


Lenge, lenge siden!


<3


Besta lage i verden ;*

Den utrolig kule Rihanna t-skjorta fra konserten


Bimbo sminking hos kk<<3


Fiksa jentene når de sko på fest:)


blei oppner på siå ..

Q:Har du fritids ?

-EMILIE ♥

 
Heisann !

Har ikke blitt så mye bloogging for tiden, siden vi ikke har internett hos mormor og morfar. Men i natt skal vi såve hos verdens beste tante, og kose oss. Dere tror sikkert vi er hjemmløse eller noe men er ikk det, vi bare pusser opp og kan ikke såve hjemme! Så vet dere det. Nå skal jeg snart til Nina på filmkveld med folk, kooos<3

Nå som overskriften sier, outfit, men ikke skikkelig daa, for d var bare noe jeg slang på meg for en stund siden, men uansett, her kommer bildene:

Bukse fra vila

Topp fra H&M 

Kaps fra en random butikk i Tyskland

Q: Skal dere på filmkveld i kveld ?

Q:Pusser dere også opp nå ?

-EMILIE ♥
Hei ! 

Kom meg ikke innpå bloggen igår så ble ikke noe innlegg.. Men kan jo fortelle om gårdagen min:

I går var jeg med Angelica hjem. Vi skulle egenklig jobbe på en resentasjon, men de gikk fint sakt til helvette ! Vi tullet oss bort hele tiden, men hadde neste regnet med det da. Uansett, så skulle hun vaske så jeg ble med henne der, og hjalp henne. Vi møtte Nina der, og gikk og vasket. Etter vi var ferdige å vaske gikk vi til henne og bgynnte på presentasjonen. Brukte kansje 10 minutter.

Her kommer to bilder fra da vi vasket:


søti ♥ loveu ;*

Det var det fra i går, og her kommer litt om idag:

Idag har jeg vert på skolen, og hatt prøve. Klarte meg ganske fint faktisk. Stolt over meg selv liksom ! Så gikk jeg til mormor og morfar etter skolen fordi vi ikke kan være hjemme pga vi pusser opp, så vi skal også ligge der i natt, og kansje noen flere netter også. Idag tror jeg at jeg skal farge håre mitt rosa med spray, vet ikke helt ennå, men tror det, også skal jeg og elisabeth ta bilder og kose oss ♥

Kommer ett innleg senere av bildene vi tar viss vi skal og viss det er internett hos mormor og morfar. Nå blir det kos med home and away !

-EMILIE ♥
Heeey !

Har da ingen aning om hva jeg kan ha som overskrift..Suger egenklig til sånt. Men uansett, idag har jeg chillet i sentrum liksom. Vi pusser jo opp hjemme og har ikke kjøkken så vi spiste middag hos farmor. Etter det måtte jeg bil med lillebroren min Daniel på volleyball, og jeg synes de er ganske så til go begynne med det nå, de er bare i syv-års alderen liksom. Men uansett, etter det kunne jo selvfølgelig ikke Susanne ta telefonen så jeg bare så på da Vebjørn og Runar klatret. Så snakket jeg litt med nina i telefonen, så endelig tok Susanne den! Så møtte jeg henne, og vi var med noen folk i sentrum. Kos!¨

Har ikke noe mer på hjerte så her er et random bilde eller to !

Kommer nok et innlegg imorgen også!

-EMILIE  ♥
Idag har Anne vært med meg hjem fra skolen : )
Vi satt mye på facebook å snakka med folk så skulle vi spise men vi knakk sammen i latter så vi lo vel i strekk i over en time :)
Hva er vell bedre enn å have a good timme whit your bestfriend ? ♥
Så nå tenkte jeg at jeg skulle legge meg er litt trøtt.. Har ikke så veldig mye å blogge om sååee.. 


Haha et veldig gammelt bilde men ! 

Q; Hva har du gjort idag ? 

 
-JULIA ♥
 
Hei!

I dag har jeg ikke gjort noe ! seriøst ingenting, eller har vert i kirken på sånn komf ting og dåp, men ikke noe mer liksom. Sløst bort hele dagen. Har hjelpt mamma her hjemme da, siden vi pusser likosm opp nesten hele huset så jeg måtte vaske badet.. esj :s Men er jo alltid like gøy og hjelpe til! 

Men videre til det som overskriften sier. Krøller. Har da krøllet håret idag, og ble egenkilg ganske bra. Har ikke tatt bilde når jeg er ferdig, men det kommer kansje i morgen. Men tok noen bilder når jeg holdt på så her kommer de:


Flekkete speil :s


smile for the camera..


Det er da denne krølltangen jeg bruker, og er utrolig fornøyd! Det er knall bra, og gir veldig fne krøller! ANBEFALES

Q; Er du konfimant i år ?

Q; Liker du krøller eller stritt hår ?

-EMILIE ♥

 
Nå for en stund siden kom jeg hjem fra kirken var sånn konfirmant ting !
Vi er jo konfirmanter iår :)
Idag er det ingenting som skjer her hjemme hos meg.. Søndager er drit ! 
 
Nå ligger jeg bare i sengen å hører på musikk er litt dårlig ;s


Q; Er du konfirmant i år ? 

-Julia ♥
 
Hei !

Nå har jeg (emilie) akkurat kommet hjem fra byen. Sto opp kl.8 og gjorde meg klar. Så når jeg skulle bli hentet av Siren så kom de alldrig, så jeg begynte å få litt panikk, så da jeg ringte hadde de bare forsåvet seg. Så de kom nesten en time senere. Så møtte vi angelica og nina på oasen. vi gikk vell rundt i mange timer, så var ganske sliten da jeg kom hjem. Her kommer noen bilder av det jeg kjøpte:


Skjorte fra h&m til 250kr


Strikkegenser fra bikbok til 400kr


Høylivsbukse fra villa til 300kr


Bh fra wearhouse til 50kr


Truse fra wearhouse til 20kr


Expert protection spray fra vita til 90kr (dårlig bilde)


Shampoo og balsam fra vita til 60kr


Strømpebukser fra nille til 39kr


Selvbrunings fra vita til 30kr


Hårstrikker til 20kr og blomst til 40kr

Det var det, og husk og kommenter på mågjøre videoen !

-EMILIE ♥

 
Heisann !

Da tenkte vi at vi skulle ha må gjørevideo! Spør om hva som hels, vi gjør det uansett. Dette blir ett kort innlegg, menmen.. Vi filmer og alt på Torsdag, så vi den ut i helgen en gang.-EMILIE OG JULIA ♥
Heisann ! 

Jeg (emilie) har lovd oscar at jeg skal blgge om han så her kommer innlegget ditt, oscar ! 

Jeg har ikke kjent Oscar så veldig lenge, men når jeg ble kjent med han, var han faktisk en utrolig kjekk gutt! Morsom, og har alltid noe morsomt og komme med. Utrolig koslig og kjempe flink til og spille gitar. Har ikke så mye mer og si en fantastisk kul og morsom gutt, som får alle til og smile!


Oscar <3

Kommer kansje et innlegg til senere i dag også !

-EMILIE
Lol !.. Når det kommer til overskrifter så går det rett i dass haha finner ikke på noe som passer men det får gå for denne gang !

Idag har jeg hjulpet mamma med barneselskap til lillebroren min Jørgen ! 6 år ^^,
Var helt sinnsykt med bråk var 14 smågutter og de sprang rundt i hele huset i 2 timer ..
Så var litt glad for at mamma ikke hadde suttet opp selskapet i flere enn to timer da hadde det klikket tror jeg + jeg hoster og nyser hele tiden så ..

Hater det vinteren kommer sakte men sikkert inn nå ååårh !...

Se så søt !

Ciiaaaoooooo

- Julia ♥
Sånn ca alle i klassen har vært forkjølet så nå var det min tur ...
Jeg våknet idag å klarte ikke å snakke men det forbedret seg utover dagen da heldigvis :)!
Så nå sitter jeg her med min gode venn "nesespray" :).
Så nå skal jeg bare ligge her under teppet mitt med nesesprayen min resten av dagen.. WIIHHUUUU noen som misunner meg eller ? Trukke det nei.


hahha så gjennom bildene på dataen til mamma så fant jeg dette døøødsgammelt !

- Julia ♥
Heisann

Ja, jeg (emilie) skal fortelle litt om dagen min idag, og dagen videre.

I dag har jeg jo hvert på skolen, og jeg har jo bursdag idag, så det ble MANGE graularsjoner idag ! koslig <3 Også måtte jo selvfølgelig Elisabeth (http://onedaaay.blogg.no/) og noen flere synge til meg høyt i kantinen, og jeg ble da veldig flau, menmen. søtt. 

Snart skal jeg ned til "sentrum" og møte nina (http://nbs97.blogg.no/) og tara (http://tarhelen.blogg.no/ ) , også skal jeg og nina på tensig etterpå.                                                                                                                                                                        Slenger med noen random bilder !


Meg og nina <3 Noen er web-blider så det er dårlig kvalitet.


Søskenkjærlighet <3Meg og Siren <3(http://cutemimmii.blogg.no/


Meg og kamilla :))


Jeg skulle finne is til meg og julia men så endte det med at jeg datt oppi fryseboksen !

Det var det ! Nå skal jeg til sentrum, så vi snakkis !

-EMILIE♥
Heisann !

Jeg (emilie) hadde tenkt om blogge litt om de vi ser opp til i bloggverdenen. De vi ser opp til er vell for det meste de som ligger på topplisten så her kommer de :

Først er det www.sopieelise.blogg.no


For det første er hun en utrolig bra blogger, som sier det hun mener selv, og bryr seg ikke om hva andre sier og mener om henne. Utrolig bra blogger, og fortjener plass på topplisten !

www.tcmn.blogg.no


Også er det ThereseCharlotte, som også er en fantastisk blogger, som har både vilje og mot! Hun blogger om det hun mener, og er en av de vi ser opp til og vill bli like gode som i fremtiden.

www.krisnym.blogg.no


Så er det kristine lillebakken, fantastisk både utpå og inni! Hun blogger også veldig bra! Står for det hun sier og blogger om det som faller henne inn! Hun er fantastisk og dere som leser dette burde virkelig sjekke ut bloggen hennes.

Det var da noen av de vi ser opp til i bloggverden. 

-EMILIE♥

 
Idag har julia vert med meg (emilie)  hjem fra skolen, og vil ville prøve å være litt sosiale og bake muffins. Vi begynnte og bake og da vi bare manglet hvete mel fant vi ut at vi ikke hadde det, og det endte opp med at morfar måtte ned på butikken og kjøpe til oss. 

Da vi var ferdige, satte vi oss ned å grodde facebook, og 15 min fant vi ut at vi ikke hadde suttet dem inni ovnen ! Oppskriften kommer litt lengre nede, og her er noen bilder fra bakingen :


 

Ja, det var noen bilder fra bakingen !

Du trenger :
2 egg
3dl sukker
100gr smeltet smør
2 dl hvetemel
1ts vaniljesukker
3-4 ss kakao


Slik gjør du :
Visp sukker og egg til egedosis.
Bland inn resten av ingrediensene.
Fyll muffinsformene halvfulle.
Stekes på 200C i 13min.

-EMILIE ♥

 
Heisann ! 

Vi er to jenter på 14 år som heter Julia og Emilie. Vi kommer fra en liten plass som heter Sveio, som ligger utenfor Haugesund. Vi blogger om hverdagen vår, og er dere heldige kommer det noen videoblogger en gang i blandt ! 

Lurer dere på noe så ta kontakt ! Vi blir glade for kommentarer og lesere : ) Legg oss gjerne til som venn ♥ -EMILIE OG JULIA ♥
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Heisann søtiser! Jeg er en jente på 14 som bor på bondelandet i en kommune som heter Sveio. Jeg blogger mest når jeg er i "blogghumør" så det kommer ikke innlegg hvær eneste dag. Håper dere liker bloggen!

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits